Veganske muffins med dadelsirup og valnødder

Dadelsirup er perfekt til bagning og det kan vi bevise, med disse fantastiske veganske muffins med dadelsirup og valnødder. Siruppen giver en dejlig karamelsmag, som går rigtig godt i spil med de dybe nøde smage fra valnødder.

Til dig der søger veganske bageopskrifter, så er dette en perfekt og nem muffin at lave og den kræver faktisk meget få ingredienser.

Højt antal kalorier, men sunde råvarer

Vær opmærksom på at denne opskrift indeholder en del kalorier. Selvom den gør det, er det faktisk en god mulighed for at få nogle gode og sunde fedtkilder.

Valnødder indeholder nemlig den sunde omega-3 fedt, som er rigtig godt for hjertet.

Derudover indeholder opskriften en del fibre, som hjælper med at give dig en god mæthedsfornemmelse.

Derfor kan du opleve at denne muffin vil mætte mere, end f.eks. en muffin fyldt med sukker og tomme kulhydrater.

Prøv veganske muffins med dadelsirup til mellemmåltid

Dette er oprindelig lavet som en dessert opskrift, der kan bruges til den søde tand, eller til en fest. Dog er den faktisk også rigtig god som et mellemmåltid.

Denne muffin mætter rigtig meget og bare ved at spise en enkelt muffin, kan du tage den søde sukkertrang, som opstår en gang i mellem.

Husk at vær opmærksom på at dette er en dessert, så den bør nydes med måde – Men vi syntes de her muffins er fantastiske!

Veganske muffins med dadelsirup og valnødder

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 20 mins Tid i alt 30 min.
Portioner: 12

Ingredienser

Det skal du bruge:

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 grader
  2. I en stor skål, mix mel, bagepulver, natron og salt
  3. I en anden skål, mix mandelmælk, dadelsirup, smeltet kokosolie og vaniljeekstrakt
  4. Hæld de våde ingredienser i skålen med mel, vend det sammen, indtil det er mixet godt
  5. Tilfør de hakkede nødder og rosiner og mix det rundt
  6. Fordel dejen i muffins forme, så de cirka er 3/4 fyldt (det bør være omkring 12 muffins)
  7. Bag muffins i ovnen i 18-20 minutter, indtil du kan putte en tandstik igennem uden dejen klæber
  8. Lad muffinsne køle af inden du nyder dem.
Ernæringsfakta

Portionsstørrelse 1 muffin

Portioner 12


Mængde Per Portion
% Dagligt indtag *
Fedt i alt 9.5g15%
Kulhydrater i alt 25g9%
Protein 3g6%

* Anbefalet dagligt indtag er baseret på 2000 kalorier. Dit anbefalede daglige indtag kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.

Søgeord: muffins, valnødder
Gem i

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *