Chili sin carne

Chili sin carne

Er du klar til at prøve en smagfuld, varm og stærk chili sin carne? Så har vi opskriften du mangler! Modsat en chili con carne, så er chili sin carne uden kød.

Den er dog mindst ligeså lækker og kan klart anbefales til de kødfrie dage. Til dig der vil spise flere grøntsager er det også en perfekt aftensmad, som kun tager kort tid at forbedre.

Simremad når det er bedst

Fordelen ved mad som denne chili sin carne og simremad generelt, er at det tager kort til at forbedre, men kan simre i timevis.

Faktisk bliver den kun bedre af at stå i længere tid – Så sæt dig godt til rette, mens de gode smage udvikles og forbedres.

Er du til stærk mad?

Er du vild med chili og stærk mad? Så er denne ret perfekt – Er det ikke noget for dig? Så undgå at bruge chili og tilpas styrken efter dit eget ønske.

Husk også altid at tilføje lidt ad gangen, for at undgå en slem overraskelse.

Fyldt med lækre grøntsager

Denne opskrift er fyldt med nogle af de sundeste grøntsager – De er alle fyldt med dejlige vitaminer og mineraler, som du kan nyde godt af.

Det er dog umuligt at undgå at nogle af de dejlige vitaminer og mineraler bliver kogt lidt ud, men det er stadig en sund ret, kun med gode og fantastiske råvare.

Det er også en fantastisk ret til at tømme køleskabet. Du kan faktisk bruge alle grøntsager, det giver kun en god smag!

Chili sin carne

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 28 min Tid i alt 38 min.
Portioner: 4

Ingredienser

Sådan gør du:

  1. Varm olivenolie op i en stor gryde over medium varme
  2. Sauter løg, hvidløg, peberfrugt og chili
  3. Tilføj flåede tomater, bønner, majs, tomatpure, grøntsags boullion og alle krydderier
  4. Rør det godt rundt og steg det ved medium-høj varme
  5. Bring det i kog og lad det simre i 20-25 minutter - Gerne længere hvis du har tid.
  6. Serveres varm, pynt med lime og friske koriander
Søgeord: chili,

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *