Hvem er vi?

Velkommen til Sundboost.dk! Vi er et lille team af nogle entusiastiske sundheds bloggere. Vi bruger vores fritid på at studere, eksperimentere og prøve nye sunde opskrifter – Dem vil vi rigtig gerne dele ud af, så du kan få glæde af en sundere livsstil!

assorted vegetables on brown wooden table

Selvom vi ikke er hverken vegetarer eller veganer, så elsker vi grøntsager og vi syntes de burde hyldes noget mere! Danskerne spiser generelt ikke nok grøntsager – Det vil vi gerne hjælpe med at lave om på. Ved at tilbyde gratis opskrifter, sundhedstips og information om grøntsager.

De seneste år har vi været meget fascineret af superfood, da de har nogle helt fantastiske ernæringsmæssige værdier. Vi vil lærer, udforske og eksperimenter med hvordan vi kan få mere superfood i dagligdagen.

Et eksperiment, som vi forsøger, er at holde mindt 1 kødfri dag i ugen, det behøver ikke være kedeligt, så vi ønsker at finde nye spændende opskrifter og grøntsager!

Teamet bag

Mads N.
Sundhedsentutiast

Efter at have levet et usundt liv i flere år og mærket konskvenserne heraf, var det tid til en livstilsændring. Mads har studeret sundhed og kost i gennem 3 år og har bl.a. taget flere kurser om kost og diæt.

Alt fritiden bruges på at lære og læse om sundhed, fitness og at afprøve nye opskrifter.

Her er lidt om hvad vi står for og tilbyder:

Gratis grønne opskrifter

Vi vil udvikle, lave og informere om opskrifter med flere grøntsager. Det skal være nemt at spise grønnere og vi prøver hele tiden at finde nye og spændende opskrifter, som vi deler ud af!

Sundheds trends

Vi elsker at udforske og prøve nye sundhedstrends – Nogle er bedre end andre, men vi ønsker kun at dele dem som vi selv tror på og selv har prøvet.

Vægttabs tips

Efter vi selv har været i gennem et vægttab, vil vi også dele tips og tricks du kan bruge, hvis du selv ønsker at tabe dig, på den rigtige måde. Det er ved at lave en livsstilsændring og det hjælper vi gerne med!

Sundboost.dk er reklamefinansieret

Sundboost.dk er et uafhængigt nyheds- og videndelingsmedie. Vi deler ud af vores viden og det som vi lærer i gennem vores egen søgen på en bedre sundhed.

Vi arbejder uafhængigt og forholder os altid kritisk til de kilder vi bruger i vores artikler og blogindlæg. Vi forsøger at indrage flere forskellige kilder for at skabe et fuldendt billede af emnerne i vores indhold.

For at opretholde en god kvalitetet i alle vores indlæg og artikler, benytter vi reklamer for at finansierer vores side og research. Det betyder at vi kan modtage en komission, hvis du vælger at klikke på annoncerne på siden, eller køber et produkt i gennem vores links.

Det er dog vigtigt at påpege at vi aldrig promovere produker, som vi ikke selv kan stå inde for. Alle produktanbefalinger er lavet for at forbedre oplevelsen på siden og får at gøre det nemmere at træffe sundere valg.

Research til produktanbefalinger

Når vi udvælger produkter til vores produktanbefalinger, bruger vi først og fremmset vores egne erfarninger.

Det er dog ikke alle produkter vi selv har testet og prøvet, men dette gør vi opmærksom på, hvis dette er tilfældet.

Selvom vi eventuelt har prøvet produktet selv, så laver vi stadig en udførlig produkt research. Denne består blandt andet af følgende proces:

Google søgning Vi søger google for alle potentielle produkter til vores artikler og finder en pulje af produkter
Undersøg indhold – Vi nærlæser indholdslisten og sikrer at de produkter vi finder, kun indeholder gode ingredienser.
Finde anmeldelser – Vi mener ikke altid at man blot skal stole på én mening, derfor samler vi så mange anmeldelser som muligt, for at skabe et nuanceret billede.

Vi ønsker også meget gerne at høre din mening om de anbefalede produkter, så send os gerne en besked eller skriv en kommentar.

Send os en besked