Superfood parfait

Vil du spise dessert med god samvittighed? Så prøv denne lækre superfood parfait med gojibær og blåbær. En lækker måde at få lidt sødt.

En kombination af lækre bær, knasende granola og sød honning, laver den perfekte dessert til dig som tænker på kalorierne. Det bedste er, at du kan være kreativ og bruge alle bær som du elsker.

Køb dine goji bær det rette sted

Du er nødt til at sikre dig at du køber rene gojibær som ikke er tilsat sukker eller andet. Ofte vil du kunne finde tørrede gojibær, da de kan være svære at få i frisk form i Danmark. Køb Gojibær her.

Det er sundt, lækkert og med denne superfood parfait får du dit daglige skud frugt, mens du nyder en lækker dessert.

Pas på med granola

Granola er lækkert, knasende og smager fantastisk. Dog er der stor forskel på granola og mange slags indeholder tonsvis af sukker. Derfor er det vigtigt at du tjekker produktet, hvis du vil have at retten skal være kalorie let.

Det kan nemt tage for sig, men vi syntes også der skal være plads til lidt lækkert, så prøv at find den bedste granola som du kan lide.

Prøv dadelsirup – Naturens sødeste lækkerier

Dadelsirup er et naturlig middel fra naturen. Det smager meget sødt og kan være et godt alternativ til sukker og normal sirup. Er dadelsirup sundt?

Du kan også sagtens bruge honning, det smager også rigtig godt – Og selvom honning har et højt sukkerindhold, så har det også nogle sunde egenskaber og anses generelt for at være sundere end sukker.

Så lad os komme til det – Denne lækre superfood parfait kan laves på få minutter – og her kommer den opskrift du har ventet på!

Superfood parfait

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 5 mins Tid i alt 5 min.
Portioner: 1 Kalorier: 250
Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser:

Sådan gør du:

  1. I to serveringsglas eller -skåle begynder du med at lægge 1/4 skyr i bunden
  2. Drys lidt granola over skyr'en
  3. Læg et par gojibær og blåbær ovenpå
  4. Gentag processen indtil glasset er fyldt
  5. Dryp dadelsyrup ovenpå
  6. Pynt med mynte
Ernæringsfakta

Portioner 1


Mængde Per Portion
Kalorier 250kcal
% Dagligt indtag *
Fedt i alt 4g7%
Kulhydrater i alt 38g13%
Protein 20g40%

* Anbefalet dagligt indtag er baseret på 2000 kalorier. Dit anbefalede daglige indtag kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.

Gem i

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *