Sunde koldhævede grødboller med græskarkerner

Sunde koldhævede grødboller med græskarkerner

Hvem elsker ikke en morgen med nybagte boller? Det gør vi ihvertfald og derfor har vi fundet denne lækre opskrift på koldhævede grødboller med græskarkerner.

Det er super smart, de stilles blot i køleskabet natten over også er de klar til at komme i ovnen om morgenen.

Ved at lade bollerne koldhæve natten over, opnår du bedre smag og tekstur. På den måde får du de dejligste grødboller.

Koldhævede grødboller er din vej til sundere morgenmad

Vi hører ofte at det kan være svært at finde gode ideer til sund morgenmad, derfor fandt vi denne fantastiske opskrift, som indeholder nogle fantastiske næringsstoffer.

Hver bolle indeholder omkring 170 kalorier og hele 9 gram protein. De kan derfor bidrage til at give en god mæthedsfornemmelse langt op på formiddagen.

De gode fibre fra havregryn er ligeledes med til at tilfredsstille maven og holde den mæt i længere tid.

Ingen skyr? Ingen problem.

Har du ikke skyr, så kan du erstatte dette med et andet mælkeprodukt. Tykmælk eller græsk yoghurt er også et godt alternativ til bollerne.

De kræver kun ganske få ingredienser at lave lækre og sunde grødboller, så hvad venter du på? Prøv denne lækre morgenmads bolle allerede i dag.

Pålæg eller topping må du selv finde på, men følg med her på siden, så kommer der snart nogle lækre bud på sundt topping til de dejlige boller.

Som erstatning for smør kan du altid prøve vores rødbedespread eller et naturligt alternativ til nutella, i form af hasselnød spread.

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 20 min Tid i alt 30 min.
Cooking Temp: 250  °C Portioner: 12 Kalorier: 2080
Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Det skal du bruge:

Instruktioner

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienser sammen

    Start med gær og vand

    Put mel i til sidst og brug lidt ad gangen, indtil du opnår den ønskede konsistens

     

  2. Rør det godt sammen

    Når det hele er rørt godt sammen, så drys græskarkerner over

  3. Stil i køleskabet

    Blandingen stilles i køleskabet natten over 

  4. Form bollerne

    Når du er klar til at lave bollerne, så former du blot cirka 12 boller med en spiseske og putter dem på en bageplade

  5. Bages 20 minutter

    Bollerne skal nu bages 20 minutter cirka ved 250 grader. Nyd dem varme.

Ernæringsfakta

Portionsstørrelse 1 Bolle


Mængde Per Portion
Kalorier 177kcal
% Dagligt indtag *
Fedt i alt 3.5g6%
Kulhydrater i alt 24g8%
Protein 8g16%

* Anbefalet dagligt indtag er baseret på 2000 kalorier. Dit anbefalede daglige indtag kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.

Søgeord: boller,bagning,

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *