Spinat- og fetaomelet

Spinat- og fetaomelet

En hurtig måde at få masser af velsmag, protein og grønt. Dette er en super simpel, men sund morgenmad, som kun tager 10 minutter at lave, måske endda mindre!

Morgenmad uden kulhydrater

Dette er en ret stortset uden kulhydrater, den indeholder rene proteiner og gode fedtkilder, som kan holde dig mæt i længere tid. Hvis du vil, kan du sagtens riste et stykke fuldkornstoast, for at øge mængden af kulhydrater, men det er helt frivilligt og ikke nødvendigt for at få et lækket måltid!

Sund morgenmad til keto diæt

Er du på en keto diæt ønsker en sund morgenmad? Så kan dette være det rigtige valg for dig! Denne morgenmad er særdeles low carb og kan tilpasses til de fleste diæter og koster. Derfor er den perfekt til dig som enten vil tabe dig, eller har andre sundhedsmæssige mål. I forhold til mæthedsfornemmelsen, så er er kalorieindholdet meget lavt og derfor er den perfekt til vægttab og vægtvedligeholdelse!

Denne ret er dog med æg, men det tilføjer en dejlig masse protein og sund fedt, som du kan bruge til at føle dig mæt og godt tilpas.

Spinat er sundt!

Spinat er fyldt med k-vitamin og fibre, som er med til at sikre at din krop fungere perfekt. Det er godt som muskelopbyggende eller til vedligeholdelse af muskler. Skipper skræk havde fat i noget, spinat er nemlig rigtig godt for din muskelfunktion!

Spinat- og fetaomelet

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 10 min Tid i alt 10 min.
Portioner: 1

Ingredienser

Sådan gør du:

Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt salt og peber.

  1. Opvarm en pande og tilsæt spinat, lad den falde sammen.
  2. Hæld æggemassen over spinaten og lad den tilberede, indtil den er fast.
  3. Drys smuldret fetaost over omeletten og fold den i halvdelen.
  4. Server med et strejf af peber på toppen.
Ernæringsfakta

Portioner 1


Mængde Per Portion
Kalorier 280kcal
% Dagligt indtag *
Fedt i alt 19g30%
Kulhydrater i alt 2g1%
Kostfibre 2g8%
Protein 22g44%

* Anbefalet dagligt indtag er baseret på 2000 kalorier. Dit anbefalede daglige indtag kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.

Søgeord: spinat,keto

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *