Grønkålssmoothie

Grønkålssmoothie

En sund måde at starte din dag på!

Vil du have et skud vitaminer fra morgenstunden? Så skal du prøve denne grønkålssmoothie. Grønkål er nemlig fyldt med vitaminer, som kan hjælpe dig med at få et overskud af energi til hele dagen. Denne smoothie, indeholder en god mængde vitamin A og vitamin C. Den perfekte måde at starte dagen på.

Det er perfekt når du har lavet grønkålspizza aftenen forinden og du så har grønkål tilovers. Eller hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så brug grønkålspulver.

Brug de frugter som du bedst kan lide

Denne opskrift er en perfekt mulighed for at bruge de frugter som du kan lide. De nemmeste er klart at bruge frosne frugter, da du altid kan have dem i fryseren. Men du kan også bruge årstidens frugt og bær, hvis du altså har nogle lækre og saftige frugter liggende.

Højt indhold af vitaminer

Denne smoothie indeholder over 100% af det daglige anbefalede Vitamin C og A – Du sikrer dig derfor at du får nogle af de nødvendige vitaminer for at opretholde en god og sund krop. De er med til at støtte dit immunforsvar og give dig mere energi. Derfor er det den perfekte måde at starte dagen!

Samtidig får du cirka 20% af det daglige anbefalede indtag af jern og calium. Begge er vigtige mineraler for at din krop fungere bedst muligt. Derfor bør du prøve denne grønkålssmoothie.

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 5 min Tid i alt 5 min.
Portioner: 1 Kalorier: 300
Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

(Valgfri) Toppings

Sådan gør du:

  1. Fjern stænglerne fra grønkålsbladene og riv dem i mindre stykker.
  2. Tilsæt grønkål, banan, bær, mandelsmør, chiafrø, mandelmælk og kanel til en blender og blend indtil det er glat.
  3. Hæld smoothieblandingen i en skål eller glas og pynt med toppings efter ønske
Ernæringsfakta

Portioner 1


Mængde Per Portion
Kalorier 307kcal
% Dagligt indtag *
Fedt i alt 15g24%
Kulhydrater i alt 30g10%
Kostfibre 10g40%
Protein 9g18%

* Anbefalet dagligt indtag er baseret på 2000 kalorier. Dit anbefalede daglige indtag kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.

Søgeord: grønkål, smoothie, sundt, vægttab

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *