Acai bowl

Et lækkert mellemmåltid på 5 minutter!

Har du nogensinde set de flotte lyserøde bowls, med frugt, nødder og andet toppings? De ser lækre og indbydende ud og de smager endnu bedre! Samtidig er de super sunde og fyldt med vitaminer og frugt.

De er lette, cremede og friske og er perfekte som morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid, til at tage den værste sukkertrang. En acai bowl kan pyntes og laves på mange forskellige måder, men her får du en grundopskrift, som du kan pynte med lige det du ønsker!

Hvis du ikke er helt med på hvad en acai bowl er – Så kan du læse mere og acai her på siden.

Et hurtigt mellemmåltid som du kan nyde

Du kender det helt sikkert – Det er eftermiddag, du er lidt sulten, men det er for tidligt til aftensmad. Hvad gør man? Det er nemt at tage den hurtige løsning, en snickers, en pose chips eller noget andet uden særlig god næringsværdi.

Det er ikke altid man gider at bruge lang tid på at lave et godt måltid, efter arbejde eller træning. Det er derfor du skal prøve at lave en acai bowl – Her får du et hurtigt, men stadig lækkert måltid, som kan tage den værste sult.

Få et dagligt vitamin boost med naturlige ingredienser

Med en acai bowl får du masser af c-vitaminer og mineraler fra de mange frugter og bær – Det er en perfekt måde at få mere frugt i hverdagen. Det bedste er, det tager kun 5 minutter at lave!

Du kan med fordel bruge frosne bær – Så sørg altid for at have nogle lækre bær i fryseren. Det gør at du altid har mulighed for at blende en bowl sammen. Så næste gang du er slik sulten, så kan du lave denne skønne ret i stedet.

Lav din acai bowl i forskellige farver!

Selvom acai bær er meget gennemgribende lyserøde i farven, så kan du faktisk tilpasse farven. Vil du f.eks. have en mere blå bowl? Så tilføj ekstra blåbær – Ønsker du derimod at den er fremstår meget rødlig? Så brug røde bær, som jordbær eller hindbær. På den måde kan du skabe en flot og farvestrålende ret, som også vil så godt ud på Instagram.

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 5 mins Tilberedningstid 5 mins Tid i alt 10 min.
Portioner: 1 Kalorier: 240
Bedste sæson: Velegnet hele året

Beskrivelse

En acai bowl er en glimrende måde at få en masse frugt - Det er et lækkert mellemmåltid, som smager rigtig godt!

Ingredienser

Grundopskrift

Toppings

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

  1. Tilsæt acai pulver, frossen banan, frossen blåbær og frossen jordbær
  2. Begynd at blend og tilføj mandelmælk løbende, indtil du får din ønskede konsistens.
  3. Hæld blandingen op i en skål og pynt med dine yndlings toppings
Søgeord: Acai bowl, acai, acai pulver, mellemmåltid, vegetar,
Gem i

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *